Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Rady uživatelům

Fotbalová burza práce

Používání je intuitivní a jednoduché, proto předkládáme jen stručný návod, jak používat tento modul. Pro většinu funkcí potřebujete být přihlášeni, tedy před tím zaregistrováni.

 

Ovládací lišta




Základním ovládacím prvkem je ovládací lišta. V dalším textu vysvětlíme funkci každé jednotlivé ikony a tak objasníme fungování celého modulu „Fotbalová burza práce“.

- Zpět: návrat na předchozí stránku, běžná funkce každého prohlížeče.

 

 

- Seznam inzerátů: seznam všech existujících inzerátů.

 

 

- Seznam mých inzerátů: seznam inzerátů, které založil právě přihlášený uživatel. Zde můžete též sledovat kolikrát byl Váš inzerát přečten, kolikrát na něj bylo odpovězeno i si prohlížet vlastní odpovědi. Zde je možno také inzerát zrušit, pokud se k tomu rozhodnete, zrušíte jej i se všemi odpověďmi, které jste na něj obdrželi.

 

- Seznam mých odpovědí: seznam odpovědí na existující inzeráty přihlášeného uživatele. Pokud vlastník inzerát zruší, zmízí i Vaše odpověď na něj.

 

 

- Vložit inzerát: umožňuje vložit inzerát přihlášenému uživateli. Po vložení inzerátu budete mailem informováni o jeho vystavení na uvedenou adresu. Stejným způsobem budete informování o každé odpovědi na váš inzerát. Pokud mailovou adresu neuvedete, nebudete mailem průběžně informováni.

 

Další funkce a poučky:

- v seznamech můžete využívat třídící filtry podle Typu, Pozice či Kraje. Dále pak vyhledávat v inzerátech uvedené slovo.

- pokud odpovíte na inzerát nebo někdo odpoví vám, nejde již dále v diskuzi pokračovat na našich stránkách. Nejde o fórum, ale o inzerci.

- vložený inzerát již není možné měnit. Jediný způsob jak to provést, je inzerát zrušit a znovu založit.

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz