Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Novinky

Skončila Gambrinus liga a tedy i naše Tipovací soutěž

Vyhlášení výsledků, rozdělení cen a postřehy našich soutěžících. Druhý ročník Tipovací soutěže začne s prvním zápasem dalšího ročníku Gambrinus ligy. Budeme včas informovat.

 



 

Zvláštní cena (tip s největším počtem bodů za celou sezónu)

Cena:
  • 1000 Kč
  • tričko www.fotbal-trenink.cz
  • čestné roční členství v ceně 500 Kč
Výherce: Sylva Bajtková - 58 bodů

1. místo

Cena:
  • 1000 Kč
  • tričko www.fotbal-trenink.cz
  • čestné roční členství v ceně 500 Kč
Výherce: David Chvojka – 872 bodů


2. místo

Cena:
  • 700 Kč
  • tričko www.fotbal-trenink.cz
  • čestné roční členství v ceně 500 Kč
Výherce: Marek Stockinger – 851 bodů


3. místo

Cena:
  • 300 Kč
  • tričko www.fotbal-trenink.cz
  • čestné roční členství v ceně 500 Kč
Výherce: Radek Dvořák – 844 bodů

4. místo - čestné roční členství v ceně 500 Kč, Josef Malecký – 840 bodů
5. místo - čestné roční členství v ceně 500 Kč, Radek Loukota – 812 bodů
6. místo - čestné roční členství v ceně 300 Kč, Josef Voda – 812 bodů
7. místo - čestné roční členství v ceně 300 Kč, Tomáš Vítek – 807 bodů
8. místo - čestné roční členství v ceně 300 Kč, Josef Miklas – 803 bodů
9. místo - čestné roční členství v ceně 300 Kč, Milan Gabrle – 802 bodů
10. místo - čestné roční členství v ceně 300 Kč, Ladislav Němec – 799 bodů


A názory našich nejlepších . . .

Sylva Bajtková, Zvláštní cena (tip s největším počtem bodů za celou sezónu)

Na Váš web chodím docela často. Tipovací soutěž jsem brala jako zpestření a velmi mě potěšilo získat zvláštní cenu. Určitě pokud bude znova, tak se opět zúčastním. Dívám se na možné varianty tréninku a určité herní situace. Jsem trenérka žen v Českém Těšíně, kde jsme vytvořili dívčí oddíl a chceme se přihlásit do soutěže. Čerpám rovněž z popisku a obrázku při postavení hráček a snažím se to převést do tréninku. Děvčata jsem sama na tyto stránky navedla, aby přesně věděly jak se pohybovat v zápase. Je zde uvedeno mnoho dobrých věcí jak pro rozcvičení, kondici, tak střelbu a musím přiznat, že skoro na každém tréninku něco z vašich stránek vyberu a vyzkouším to. Hlavně se mi líbí uvedené obrázky, které jsou velmi dobře srozumitelné. Děkuji moc

David Chvojka, 1.místo

Zdravím všechny,
za váš web dávám jednoznačně palec nahoru. Už na první pohled zaujme. Perfektní barevné odlišení a přehledně oddělené rubriky jistě donutí každého návštěvníka chvíli zde pobýt a prozkoumat, co se zde nachází. I já, když jsem tyto stránky poprvé navštívil, dlouho prohlížel obsah webu. A za rozsah informací musím opět pochválit. Na své si zde přijdou mladí i dospělí fotbalisté či fotbalistky a také trenéři. Líbí se mi, jakým způsobem jsou zpracovány jednotlivé tréninkové položky. Vždy srozumitelné vysvětlení daného tématu a k tomu případně video nebo grafická ukázka. Dále asi nemá cenu vypisovat, co vše zde najdeme, to si každý může projít sám.
V posledním půl roce byla mým hlavním středem zájmu tipovačka. Z počátku jsem tuto soutěž bral jen ze srandy, že zkusím, jak se bude dařit. S postupem času se ale dařilo víc a víc a když jsem se dostal do první trojky, tak jsem týden co týden s napětím sledoval výsledky a doufal, že soupeři nenatipují lépe. Poslední kola to už byly docela nervy. Přesné výsledky mi unikaly mnohdy až v posledních minutách, a tím pádem bylo bodů poměrně málo. Naštěstí se soupeřům nedařilo o moc lépe, a tak jsem svůj náskok na čele uhájil. Věřím, že tato tipovačka nebyla poslední a budu se
těšit na další ročník ;-)
Děkuji, s pozdravem acsp

Marek Stockinger, 2.místo

Jsem studentem Fakulty tělesné výchovy a sportu a moji
specializací je fotbal, takže na internetových stránkách se sportovní tématikou vyhledávám informace poměrně často a co se týká stránek zaměřených na problematiku trénování ve fotbale, tak Vaše stránka je podle mě nejlepší, se kterou jsem se v češtině setkal. Množství cvičení či návodů, jak trénovat, ať už v teorii nebo praxi, určitě pomáhá zejména začínajícím a méně zkušeným trenérům. Já sám jsem Vaše stránky využíval, jak při plánování tréninků, tak i při tvorbě seminárních prací či připravě tréninkových jednotek během studia VŠ. A tipovací soutěž bych určitě taky pochválil, protože rád soutěžím. Zvlášť když úspěšně a s cenami.:)

 

Radek Loukota, 6. místo

Dobrý den,
dobré umístění v tipovací soutěži mě těší. Na stránky fotbal-trénink chodím pro inspiraci k práci s mládeží, kterou dělám na okresní úrovni. Pokaždé najdu nějaké cvičení nebo radu, jak oživit tréninkovou jednotku. Také si rád projdu články kolegů trenérů ze stáží v zahraničí. Jelikož se na stránkách neustále objevují nové rubriky a články, nekončí jejich prohlížení po několika málo návštěvách. Díky za Vaši práci, které je naším koníčkem.
S pozdravem Radek Loukota, Brno, SK Řečkovice

 

Milan Gabrle, 9. místo

Na tento web chodím velice rád, jsou tam zajímavé články o cvičení, o teorii fotbalu atd. Pomáhá mi to také někdy při sestavování treninkového plánu.Ta tipovačka se také povedla.Se sportovním pozdravem Gabrle Milan.

 

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz