Hattrick pro čestné členy !!!

Vylosovali jsme 3 čestné členy, kteří obdrží půlroční předplatné tohoto časopisu. Spustili jsme tak pravidelnou soutěž pro čestné členy. Počátkem každého měsíce budeme losovat o různé ceny sportovního charakteru. Jak se stát čestným členem, zde.

 

 

 

Výherci půlročního předplatného se stali:

 

Vladimír Nasadil

"Opravdu,  z výhry mám radost! I když nejsem fotbalovým odborníkem a ne všemu v tomto krásném sportu rozumím, hlavně v té funkcionářské sféře, jsem strašně rád, že tyto stránky existují. Svou maličkostí se alespoň trošku snažím v rámci svých možností nasměrovat český fotbal tam, kde patří u nastávajících mladých hráčů a to asistencí trenéra mladší přípravky Otou Pavlasem z klubu FC Bohumín. To co potřebuji pro přípravu či prohloubení svých vědomostí vyhledám přehledně na Vašich stránkách."

 

Radek Habada

"Vaše zpráva mě mile překvapila, protože v žádné soutěži jsem ještě nic nevyhrál,díky. Na Vašem webu se rád inspiruji nejen při sestavování tréninků,ale i v přístupu k trenéřině jako takové.Sám jsem hrál fotbal 25 let za Blatnou a prošel rukama několika zkušených trenérů s různým přístupem. Nyní trénuji třetí rok mladší přípravku v Blatné a spolu s mými souputníky se snažíme o moderní pojetí fotbalu a přístupu k němu. Připravit trénink není nic složitého, ale udělat trénink, který chytne všechny to už je trochu věda."

 
Jan Voborský

???

 

Začátkem měsíce října vylosujeme výherce pantoflí značky Saller v ceně 310 Kč,-.

 

 






Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz