Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Recenze

Kopačky Nike Total90 Strike III L jsou lisovky na které se můžete spolehnout

Otevíráme novou rubriku Recenze. Zde se s vámi budeme dělit o zkušenosti získané při testování daného fotbalového a sportovního zboží. Dáváme tak prostor nejen k získání zajímavých informací pro potencionální zákazníky, ale též prostor pro zviditelnění svého zboží firem a obchodů, které svému zboží věří.  

 

V červenci přišly na český trh nové lisovky Nike kopačky Nike Total90 Strike III. Ve spolupráci s naším partnerem, kterým je autorizovaný shop Nike VSEPROSPORTY.CZ, jsme tyto kopačky otestovali. Kopačky jsme pro vás testovali dva měsíce a zde vám přinášíme recenzi na tuto fotbalovou obuv.

Kopacky Nike Total 90 Strike Lisovky Nike Kopacky Nike


Kopačky jsou vyrobeny z pravé přírodní a měkké kůže a hustého, recyklovaného vycpávacího materiálu EVA. To zaručuje skvělou pevnost, pohodlí nohy. Lisovky skvěle padnou a zajištují dostatečnou podporu nohy. Kopačky Nike Total90 Strike III mají odpruženou mezipodešev a inovativní TPU podešev s novým rozložením 14 špuntů. To poskytuje skvělé pohodlí, optimální záběr a kontrolu míče.

Spousta fotbalistů má problémy s novými kopačkami, když se jim dělají 2-3 týdny puchýře, než si noha na kopačky zvykne a fotbal  to  velmi znepříjemňuje. S kopačkama Nike Total90 Strike jsem tento problém překvapivě poprvé v životě neměl a kopačky od prvního dne skvěle padly. Dotázaní fotbalisté o nich říkají, že kopačky Nike Strike jsou lehčí než čekali a že jsou velmi pohodlné.

Kopačky jsou velmi měkké a je v nich výborný cit pro fotbalový míč. Testovali jsme je během tréninku a zápasu na suché trávě, ale i na trávě po mírném dešti a kopačky měly stále dobrý záběr a hráč stabilitu. Do většího deště a na rozmáčený terén však už doporučujeme použít kolíky.

Výrazný vzhled je inspirován předchozími legendárními modely kopaček Nike. Kopačky Nike Total90 Strike III snoubí skvělou kvalitu s cenou. Tyto kopačky mužete koupit u našeho partnera www.vseprosporty.cz a jako dárek obdržíte fotbalový míč Nike.
 
 
Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz