Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Recenze

Fotbalová branka Kickster

Skládací fotbalové branky Kickster jsou určené pro věkovou kategorii mladších a starších přípravek. V tomto článku se s vámi podělíme o zkušenosti získané testováním této revoluční technologie.

 





Hlavní výhodou těchto branek je snadný transport a manipulace. Po seznámení se s postupem sestavení a sbalení netrvá ani jedna činnost déle než 3-4 minuty. Seznámení obnáší jen si to prostě jednou vyzkoušet. Kdo někdy stavěl nějaký stan, nepotřebuje vůbec žádný návod.

Využili jsme tedy uvedené hlavní výhody branek a vzali si je s sebou na letní fotbalové soustředění. Branky vypadají rozkošně a kluci se jich nemohli nabažit. Motivační účinek byl zvláště veliký, když jsme nechali kluky branky stavět. Brzy to zvládnou sami jen s malou pomocí a pak je z hřiště nedostanete dokud je nerozbijí. Nebojte ! To se jim jen tak nepodaří, i když by zde možná byl prostor pro inovace. Úchyty na suchý zip by mohli být delší, aby se občas nerozepínali při opakované palbě z blízka. Plechová očka, za která se přichytávají tyčky ke konstrukci, by mohla být řešena masivněji, aby se prodloužila jejich trvanlivost či vyloučilo vytržení materiálu tvořícího tyče a břevno z těchto oček.


 

Pravidelné používání branek v tréninkovém centru je také možné. Plastové branky s pevnou konstrukcí mají svou výhodu: jen chytíme, odneseme a postavíme. Přenášení mezi hřišti, mezi stanovišti, mezi různými cvičeními je tedy praktičtější. Branky Kickster musíme navíc odkotvit a po té opět ukotvit kotvícími prvky ve tvaru „U“. Pro branky Kickster však hovoří mnohem menší skladovací prostor.


Zde najdete Flash Player, ktery je treba nainstalovat, aby jste meli moznost sledovat video.
 

K brankám Kickster je možno objednávat náhradní díly. V případě, že něco „odejde“, není třeba kupovat hned znovu celou branku. To hovoří o tom, že produkt má zázemí, které vzbuzuje důvěru. Nyní se branka dodává i v rozměru 4,88m x 2,13m.


Poskytnul internetový obchod http://www.fotbalove-branky.cz , kde si branky můžete též objednat.



Připravil Ing.Radek Votípka, www.fotbal-trenink.cz
Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz