Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Recenze

Sálovky Nike Mercurial Victory II

Fotbal na zelených trávnicích pomalu končí a je čas na futsal a zahrát si fotbal v tělocvičnách a halách. Proto je nutné se na tuto část fotbalové sezóny připravit a pořídit si nové sálovky kopačky na futsal.



Kopačky futsal sálovky

 

 Sálovky Nike Mercurial Futsal kopačky Kopačky Futsal Sálovky

 



Značka Nike přináší pro sálový fotbal na tuto sezónu na trh úžasné sálovky Nike ze své kolekce Nike Futsal Zima 2011. Z velkého množství designů a barev jsme pro vás vybrali k testování ty nejpopulárnější sálovky Nike.

Nejprodávanější sálová obuv jsou sálovky Nike Mercurial Victory vykřičené žluté až zelené barvy. Tyto sálovky vás zaujmou na první pohled, stejně tak i soupeře u kterého vzbudíte respekt ještě před tím, než se dotknete futsalového míče.

Sálovky Nike Mercurial Victory mají již tradiční Nike Mercurial design na který jsme zvyklí a který mají i kopačky Nike Mercurial. Tyto sálovky jsou vyrobeny z pružné syntetické kůže, která odráží dokonale tvar nohy.

Mercurial sálovky jsou velmi lehké a budete mít pocit, že v nich létáte. Oceníte především cit pro míč, které vám tyto sálovky dopřejí vrchovatě.  U sálovek Nike Mercurial je nutné vyzdvihnout jejich design, který je pro každý model velmi podařený a vždy hraje a září skvělými barvami.

Kopačky sálovky Nike Mercurial mají nebarvící podrážku tzv. non-marking, která je vhodná pro futsal na všechny halové povrchy a nešpiní tak hrací povrch. Futsalové kopačky Nike mají podrážku, která perfektně sedí na parketovém i umělém povrchu. Sálovky Nike Mercurial i další kopačky na sálový fotbal můžete koupit v autorizovaném eshopu Nike VSEPROSPORTY.CZ



Chci si prohlédnout Sálovky Nike Mercurial II



Chci si prohlédnout všechny Sálovky Nike

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz