Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Recenze

Funkční prádlo Nike - oblečení na trénink i zápasy

Funkcní prádlo Nike kratasy Compression

Funkční prádlo (termo prádlo, termoprádlo) je oblečení ze speciálních materiálů, které odvádějí od těla vlhkost (pot). Tato schopnost funkčního prádla je dána konstrukcí vlastních vláken.
 
 
 
 
 
 
 
Funkcní prádlo Nike kratasy Compression Funkcní prádlo Nike Nike Compression


Funkční prádlo Nike se používá v mnoha sportech jako basketbal, atletika, běhání a fotbal. Sportovci na celém světe používají funkcní prádlo Nike zvlášte všude tam, kde se človek casto a střídavě potí a současně se potřebuje chránit před chladem apod.

Jednotlivé "funkční" materiály se liší jak schopností odvádět vlhkost, tak dalšími vlastnostmi, jako zda je materiál hypoalergický, prřjemný na nošení, lehký, vhodný na základní ci vrchní vrstvu, snadno pratelný apod.


Funkcní prádlo Nike tricko Core Compression Funkcní prádlo Nike Funkcní prádlo


Funkční prádlo Nike pro fotbal si můžete vybrat v autorizovaném eshopu Nike.cz. Najdete zde funkční prádlo vhodné na trénink i pro zápasové použití. Při fotbale zejména při tréninku jsou úseky, kdy se hráč potí více a kdy méně. V tomto zvlášt chladném počasí tak může fotbalista snadno nachladnout a přijít tak o 2-3 týdny fotbalu. Proto je důležité své tělo a své zdraví chránit jak při tréninku, tak i při zápasech funkčním prádlem, které vaše tělo udrží v suchu, teple a pohodlí.

Funkční prádlo Nike jako trička, tílka, roláky či elastické kraťasy shop Nike dodává v mnoha barevných variantách a je tak snadné funkční prádlo Nike sladit se zápasovými dresy ci tréninkovým oblečením.
 
Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz