Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Recenze

Fotbalové oblečení Nike je oblíbené tréninkové oblečení na fotbal

Sportovní oblečení Nike z kolekce Nike Fotbal 2012 je fotbalové oblečení na trénink, které by jistě nemělo chybět ve výbavě všech hráčů a fotbalových týmů. Pokud hrajete fotbal na vysoké úrovni, tak se o vaše fotbalové oblečení stará váš klub a musíte tak oblékat to co vám klub poskytne. Jestliže však hrajete fotbal na nižší úrovni, tak se musíte sami postarat o to, v jakém oblečení budete trénovat. Mít kvalitní fotbalové trenky, fotbalové triko, štulpny, fotbalovou bundu a mikinu na fotbal chce každý fotbalista.

Základní požadavky na trénikové oblečení na fotbal od samotných hráčů jsou, aby oblečení na fotbal bylo kvalitní, pohodlné, z materiálů které dobře odvádí pot a také aby oblečení bylo pěkné, moderní a stylové. Tyto a mnohé další požadavky fotbalistů na fotbalové oblečení splňuje oblečení z kolekce Nike Fotbal.



Fotbalové štulpny Nike Fotbalové trenky Nike Fotbalové dresy a fotbalové trika
Fotbalové mikiny Fotbalové bundy Nike Fotbalové tašky Nike


Fotbalové vybavení z kolekce Nike Fotbal 2012 je velmi pestré svou barevností a nabízí širokou škálu různých designů. Mile nás potěšila kvalita materiálů a že téměř všechno fotbalové oblečení používá technologii materiálu Dri-Fit, což je exkluzivní materiál firmy Nike vyrobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla. K tomu používá nenapodobitelné a originální kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev.

Vlhkost, která se vytváří na povrchu těla, rychle prochází první vrstvou. Tato vrstva vlhkost neabsorbuje ani nezadržuje. Vlhkost předává do druhé vrstvy, která vlhkost rozptyluje a rozprostírá ji, aby se rychleji vypařila.

Kromě skvělých vlastností při odvádění vlhkosti se sportovní oblečení Nike Dri-Fit také vyznačuje odolností vůči větru, pružností a stálostí. Materiál je stoprocentně prodyšný. Fotbalové oblečení Nike najdete v eshopu Nike.cz u autorizovaného prodejce Nike VSEPROSPORTY.CZ.
Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz