Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Recenze

Adidas kopačky miCoach - pro nejlepší fotbalový trénink

Kopačky adidas miCoach přesně změří rychlost sprintů, vzdálenost naběhanou během zápasu, akceleraci, obraty a výskoky a další věci. Už vám po zápase trenér nikdy neřekne, že jste zápas odchodili. Přesně budete vědět, kolik jste toho naběhali a v jakém tempu jste zápas či trénink absolvovali.


 

Jak fungují adidas kopačky miCoach?

Nejlepší fotbalový trénink začíná plánem. Pokud chcete mít ty nejlepší fotbalové výsledky, potřebuje vaše tělo stále nové tréninky a výzvy. S kopačkami miCoach je to jednoduché.

miCoach má pro každého plán, ať už trénujete nebo hrajete zápas. Kopačky Adidas miCoach vás dostanou na vrchol v kterékoliv disciplíně. Zaregistrujte se zdarma a vyberte si, zda chcete individuálně přizpůsobené kardio cvičení, fotbalový trénink nebo plán na zvýšení síly a pružnosti a začněte ještě dnes.


Co umí kopačky adidas miCoach?


Kopačky adidas miCoach přesně změří rychlost sprintů, vzdálenost naběhanou během zápasu, akceleraci, obraty a výskoky a další věci. Už vám po zápase trenér nikdy neřekne, že jste zápas odchodili. Přesně budete vědět, kolik jste toho naběhali a v jakém tempu jste zápas či trénink absolvovali.

 

Kde můžete kopačky adidas miCoach koupit za nejlepší cenu?


miCoach lisovky najdete v e-shopu www.vseprosporty.cz a kopačky adidas miCoach, které máme skladem připraveny ihned k odeslání si můžete prohlédnout zde. miCoach kopačky máme v několika barvách a provedeních, jako kopačky adidas F10, kopačky adidas 11 Nova a další adidas lisovky. Všechny kopačky adidas můžete doplnit také o sálovky adidas stejného designu a barvy.


miCoach kopačky Adidas 11 Nova TRX FGmiCoach kopačky Adidas 11 Nova TRX FGKopačky Adidas Adipure 11Pro XTRX
miCoach kopačky Adidas F10 TRX FGmiCoach kopačky Adidas F10 TRX FGmiCoach kopačky Adidas F10 TRX FG


>>miCoach kopačky adidas prohlížejte zde<<



Podívej se na video, jak ti miCoach pomůže


Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz