Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Trénujeme s Coerverem®

Coerver® Coaching oficiálně i v České republice!

Vyhlášený tréninkový program Coerver® Coaching míří do České republiky. Kouzlo projektu, který už od roku 1984 rozvíjejí společně Alf Galustian a  Charlie Cook, teď můžete poznat i vy!
 
 
 
 
 
Alf Galustian a  Charlie CookVždyť Coerver zanechal stopu v mládežnických tréninkových centrech Realu Madrid, Arsenalu či Bayernu Mnichov... A teď jedno slovo za všechny:  "Přál bych si, aby byl program Coerver® Coaching k dispozici, ještě když jsem byl mladý. Určitě bych se stal ještě lepším hráčem," prohlásil legendární útočník Jürgen Klinsmann, mistr světa z roku 1990 a pozdější také úspěšný kouč. 

Co charakterizuje značku, která o sobě tvrdí, že je číslo 1 na světě? Program Coerver® Coaching se ve spolupráci s certifikovanými trenéry zaměřuje především na výchovu a individuální rozvoj mladých hráčů. Aplikovat však jde samozřejmě i mezi dospělými. 

Coerver se při tréninku opírá o vlastní šestistupňovou pyramidu: 
1) nejprve dokonalá technika a ovládnutí míče, 
2) důraz na první dotyk s míčem a přesnou přihrávku,
3) schopnost poradit si v situaci jeden na jednoho, dva na dva , tři na tři atd...,
4) rychlost na hřišti s míčem a bez něj,
5) zakončení a střelba,
6) týmová hra.

Právě na základních šest aspektů jsou přednostně zaměřeny tréninkové jednotky. A co je hlavní: Coerver nehledí na to, zda podle něj trénuje úplný začátečník a sedmiletý školák, nebo šestnáctiletý dorostenec, který už jen potřebuje dopilovat specifické dovednosti. Program tak respektuje individuální potřeby i schopnosti každého jednotlivce. Zábava, ale přitom také náročná příprava v soutěživé formě přizpůsobená věku každého hráče - to je motto všech tréninkových jednotek Coerver.

Historicky první české kempy Coerver® Coaching pro hráče a hráčky ve věku 7-11 a 12-16 let se letos uskuteční hned v několika regionech už na začátku července. Absolventi šest dní trvajícího kempu se můžou těšit na odborné vedení, které zajistí proškolení trenéři, kteří se mládeži dlouhodobě věnují na špičkové úrovni na klubové scéně  Zárukou osobního dohledu a maximální péče je i skutečnost, že v kempu na jednoho trenéra připadne maximálně deset až dvanáct dětí. A pohodlí při tréninkových drillech zajistí materiální vybavení od firmy Adidas - dlouholetého partnera Coerver® Coaching.

Ruku v ruce s vývojem hráče jde v programu Coerver Coaching i vlastní vzdělávací program. Jeho unikátnost spočívá v tom, že kurz Youth Diploma může absolvovat klubový trenér, učitel ze školy, nebo kdokoliv z rodičů. Prostě každý, kdo má chuť posunout své teoretické i praktické znalosti dál a pak je využít ve své praxi. 

Dvoudenní kurz, opírající se o čtyři odborné přednášky a tréninkové jednotky přímo na hřišti, v červnu v Praze povede sám Alf Galustian, spoluzakladatel programu Coerver Coaching. Absolvent kurzu Youth Diploma získá i sadu pěti DVD, díky kterým může efektivněji plánovat týdenní, měsíční nebo celosezonní tréninkové cykly. Alf Galustian stejný kurz vedl i loni na podzim v tréninkovém centru Manchesteru City, úřadujícího anglického šampiona. Dorazila na něj téměř stovka natěšených koučů z celého světa. 

"Byl to neuvěřitelný zážitek potkat a poslouchat pana Galustiana. Jak plánuje a tvoří jednotlivé tréninkové cykly a co všechno musí brát v potaz při trénování dětí," líčil trenér Leon Kuvaras z řecké metropole Atény. "Nejlepší kurz, jaký jsem kdy navštívil. Výborná připravenost, struktura tréninků... Doporučil bych to každému trenérovi," přidal se Stuart Brand z mládežnické akademie Sunderland FC.

Více informací o projektu naleznete na www.coerver.cz
 
                                                  
 
Komentáře
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
lukasito  - Jan Hanula |07-04-2013 16:47:45
Je to aj u nás :) http://coerver.sk/
ravora  - DVD |04-02-2013 15:28:32
Ano, během několika týdnů bude možné zakoupit tato DVD v našem e-shopu.
FILEK  - coerver |04-02-2013 15:15:47
Chcem sa opýtať či je možné zakúpiť si u Vás všetky DVD /coerver
tréning/.
ravora  - Coerver- Slovensko |04-02-2013 11:27:24
Ano, tento projekt se hodlá v brzké době věnovat i Slovenku.
jan hanula  - Coerver- Slovensko |04-02-2013 11:20:49
Okolo 300€ za týždeň nie je až tak moc, sprihľiadnutím na to koľko
nových informácií človek získa, ale mňa by to stálo z ohľadom na
prepravu tri krát viac, teda by som sa chcel opýtať, či na Slovensku Coerver
neplánuje zorganizovať niečo podobné?
sarin  - cena |01-02-2013 01:48:09
No necelých 8 tisíc na 5 dní se mi zdá jako slušná pálka, samozřejmě
někteří rodiče to jsou schopní dát.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz