Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Recenze

Fotbalové tašky Nike a Adidas. Noste své věci na fotbal pohodlně!

Nenoste oblečení na fotbal v igelitce! Fotbalové sportovní tašky jsou ušity s řadou vychytávek, nad kterými se zaradujete. Standardem u fotbalových tašek je například to, že jsou vybaveny extra prostorem pro sportovní obuv. Nemůže se stát, že byste ve své sportovní tašce příliš dlouho hledali, protože každá část vybavení má své místo.

 

 

 


Když nahlédneme pod pokličku dobře navrhnutých a profesionálně ušitých sportovních tašek, tak zjistíme, že poslouží perfektně i náročnému fotbalistovi.

Speciální sportovní taška středních rozměrů Nike Club Team Medium je střihově navrhnutá především na fotbal a basketbal. Ve dnu má vyčleněný prostor pro více sportovní obuvi. Tato kapsa je oddělená od hlavního prostoru, se zapínaním na zip a vnitřní pevnou, omyvatelnou vložku. Potisky na tašce jsou realizované kvalitně provedeným sítotiskem.

Sportovní taška Nike Club Team Medium
Prostorná taška z řady Adidas Predator má pevné dno s gumovými vsadkami na rozích, které brání mechanickému poškození tašky. Fotbalové boty si můžete schovat do velké postranní kapsy. Druhá postranní kapsa je určená spíše na drobnosti. Peněženku, kliče a další důležité věci si můžete uložit do kapsičky všité ve vnitřním prostoru brašny. Designově pěkně provedená taška má na předním a bočních dílech tištěné loga a symboly Adidas.

Brašna na sport Adidas Predator


Fotbalová taška Adidas F50 se liší oproti předchozímu modelu pouze střihem, nedisponuje vyztuženým dnem, zato má odvětrávanou boční kapsu na kopačky. Jedná se o prostornou tašku, do které bez problémů uložíte své sportovní vybavení.

Sportovní brašna Adidas F50

Taška na fotbal Adidas 3S s elegantním sportovním designem, má vyztužené dno s vnější stranou pogumovanou a odolnou proti vlhkosti a špíně. Boční kapsa na kopačky je odvětrávaná.

Taška na fotbal Adidas 3S


Hledáte lehkou a šikovnou sportovní brašnu do ruky? Sportovní taška Nike Club Team Small patří svým rozměrem mezi malé brašny na sport. Po stranách má kapsy, z nichž jedna je odvětrávaná pro uložení Vaši obuvi, třeba sálovek. Dno je ušité z pevného a vodoodpudivého materiálu, taška má odnímatelný ramenní popruh.

Fotbalová brašna Nike Club Team Small


Potřebujete pouze malou tašku do ruky na kopačky, turfy nebo sálovky? I na Vás výrobci sportovního vybavení mysleli a navrhli brašničku Nike Brasilia určenou pouze na Vaši sportovní obuv.

Taška na kopačky Nike Brasilia


>>Nahlédněte do kategorie sportovních a fotbalových tašek Nike a Adidas<<

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz