Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Recenze

Adidas představil novou generaci bleskurychlých kopaček adizero f50®

Tuto botu obul i nejlepší hráč světa Lionel Messi a my jsem ji měli možnost u příležitosti znovuotevření vlajkové prodejny adidas Store na pražských Příkopech otestovat. Seznamte se s botou, která hráčům umožňuje „objevit rychlost“.

 

 

 

Nová adidas adizero f50® se vyznačuje precizním zpracováním tvaru boty v každém jejím detailu. Cíl je jediný: aby byl fotbalista na hřišti co nejrychlejší. S pouhými 165 gramy je adidas adizero 50® jednou z vůbec nejlehčích bot na trhu. Na trh je uváděna ve žlutém / černém / zeleném provedení, aby hráči nezářili jen v přeneseném slova smyslu. Fanoušci se mohli s kopačkami seznámit již v podzimní části UEFA Ligy mistrůTM, kdy je v exkluzivním debutu obul nejlepší hráč světa Lionel Messi.

 

Nové adidas adizero f50® představují kombinaci nejmodernějších, revolučních technologií. Sprintskin je pouze 1,5 mm tenká syntetická vrstva umožňující botě, aby byla lehká a současně zachovávala přirozený pocit kontaktu s míčem. Sprintweb je trojrozměrná struktura na povrchu boty, která zajišťuje výjimečnou kontrolu míče stejně jako snadný pohyb na hřišti i při velké rychlosti. Konstrukce Sprintframe nabízí dokonalou souhru mezi lehkostí a stabilitou. 

 

Technologie nové generace byly vyvinuty za účelem dovolit hráčům „objevit rychlost“. Díky technologii adidas miCoach® může hráč sledovat svůj výkon, analyzovat jej i porovnat s nejlepšími hráči na světě – či se svými přáteli – prostřednictvím sociálních sítí. Speciální dutina uvnitř nových adidas adizero f50® je určena pro čip miCoach Speedcell®, který zaznamenává statistická data jako nejvyšší rychlost, uběhnutou vzdálenost nebo počet sprintů. Jakmile jsou data zachycena, lze je bezdrátově synchronizovat s iPhonem/iPodem nebo počítačem, což hráčům umožňuje analyzovat své výkony, získávat tipy a rady pro zlepšení a srovnávat se s ostatními.

 

Nová generace adidas adizero f50® dobývá trávníky od poloviny listopadu loňského roku na nohách hvězd, jimiž jsou kromě Messiho také Dani Alves, Karim Benzema, David Silva či David Villa. Český fotbal je v této exkluzivní skupině zastoupen reprezentačním záložníkem Petrem Jiráčkem. Od února jsou pak kopačky ve žlutém / černém / zeleném provedení k dostání v adidas Stores, specializovaných prodejnách adidas a dále ve vybraných prodejnách sítí A3 SPORT, D-Sport, HZH Sport, Sportisimo a ve vybraných autorizovaných e-shopech adidas. Fotbalisté si navíc mohou stáhnout exkluzivní mobilní aplikaci zpřístupňující jedinečný obsah od adidas a detailní informace o nové kopačce, a mít tak šanci dostat se ke značce adidas ještě blíže jako její ambasadoři. Pro více informací navštivte, prosím, adidas.com/football nebo facebook.com/adidasfootball, případně se připojte k @adidasfootball na twitteru.

 

A naše zkušenosti? Bota je opravdu lehoučká. Po obutí se stane součástí vašeho těla. Noha si na ní nemusí zvykat, až se vyšlápne. Tkaničky se nerozvazují a není třeba je příliš utahovat, jelikož bota tak nějak přilne k noze sama.    

 

Pro více informací kontaktujte, prosím:
Petra Vondráčková
Brand Manager Performance, adidas ČR, s. r. o.
T +420 251 095 668 M +420 724 774 940
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Karin Cífková
Cook Communications
T +420 233 342 824, M +420 737 283 022
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript  

 

Adidas Store v novém

Společnost adidas nedávno znovuotevřela svou vlajkovou prodejnu adidas Store na pražských Příkopech. Prostory prošly celkovou rekonstrukcí a vznikl tak moderně pojatý prodejní prostor, který vás osloví přehledností, funkčností a minimalistickým designem. Interiér byl vytvořen podle globálního konceptu adidas Store. Kromě sportovního vybavení pro nejrůznější druhy sportů zde najdete kolekce adidas Originals, adidas by Stella McCartney nebo Porsche Design Sport pro muže. Nové vybavení a rozmístění jednotlivých kolekcí bylo navrženo tak, aby zde bylo nakupování co nejpříjemnější. Speciálně vyškolený personál vám poskytne dokonalý prodejní servis, např. v podobně profesionálních testů běžeckého stylu.

    

 

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz