Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Novinky

DVD Průpravná cvičení

Zkompletovali jsme trojici našich DVD. Po DVD Průpravné a pohybové hry a DVD Herní cvičení jsme vydali DVD Průpravná cvičení. 50 průpravných cvičení vybraných z naší databáze cvičení. Objednávejte v našem e-shopu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÚVOD

Průpravná cvičení jsou většinou situovaná na začátek tréninkové jednotky. Je to totiž metodicko-organizační forma sloužící hlavně při nácviku a zdokonalování nových dovedností. Hráč si může danou dovednost opakovaně vyzkoušet bez tlaku soupeře. I tato cvičení mohou splňovat potřebu zábavnosti a plynulosti. A právě taková cvičení jsme vybrali na naše třetí DVD.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIZE

Internet je stále dostupnější médium. Jednou bude mít každý trenér na hřišti mobilní zařízení připojené přes internet k www.fotbal-trenink.cz. Trenér pak místo zdlouhavého vysvětlování cvičení spustí názornou animaci a během několika vteřin už budou jeho svěřenci řádit na hřišti. Člověk přece přijímá největší procento informací vizuálním vjemem.


Dříve než se vyplní naše vize, bude ještě nějaký čas vhodnou alternativou k naznačené budoucnosti obvyklé médium současnosti – DVD. Část naší databáze cvičení jsme se tedy rozhodli přenést na tuto technologii a umožnit tak praktičtější využití naší databáze v terénu. DVD si můžete pustit kdekoliv buď na počítači nebo přehrávači a využít tak celý potenciál našich animovaných cvičení.

Vydání: 2013

 

MALÁ OCHUTNÁVKA

Zde najdete Flash Player, ktery je treba nainstalovat, aby jste meli moznost sledovat video.

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz