Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Inspirace, motivace

Cíl? Cesta!

Všechny možné knihy o motivaci, vedení lidí a sebezdokonalování zdůrazňují potřebu nastavení si cíle(světla na konci tunelu), k jehož naplnění je pak třeba napnout všechny síly. Je skutečně cíl to nejdůležitější? Dělá nás dosažení cíle šťastnými?

 

 

 

Poradíme se s filmem Pokojný bojovník. Tento film je adaptací stejnojmené autobiografické knihy Dana Millmana. Dan je talentovaný sportovec, sní o olympiádě, má vše – poháry, holky, rychlé motorky, divoké party. Těžký úraz ale vše změní. Díky setkání se zvláštním cizincem Dan pochopí, že se musí ještě mnoho učit, mnohé překonat a spoustu věcí naopak opustit, než se stane pokojným bojovníkem a nalezne svou cestu. Nejde o klasický boj mezi zlými a dobrými, film vypráví o tom, jak se postavit konfliktům uvnitř nás samotných (Zdroj:ČSFD.cz). 

 

 

 

 

Je to cesta! Cesta nám přináší štěstí. Ne její cíl.

 

Ano. Na cestě k cíli strávíš mnohem více času, než oslavami dosažení cíle. Když se naučíš svou první kličku, dáš svůj první gól, vyhraješ svůj první zápas, je to krátký moment ve srovnání s cestou, která k cíli vedla. Těch doteků s míčem, tréninků, propocených dresů, rozbitých kolen ... to je to, co tě baví, to je to, co tě naplňuje, to je CESTA.

Na cestě jsme celý život ... 

 

Připravil Radek Votípka, www.fotbal-trenink.cz

Komentáře
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz