Fotbal-trénink

Když se řekne masáž ...

Čtvrtek, 26 Listopad 2015 13:21

Autoři výzkumných publikací se většinou soustředí na sledování více ukazatelů, převážně fyziologických na jedné straně a psychologických na straně druhé. Jelikož je mechanismus účinku masáže komplexní, je velmi složité účinky od sebe dělit, a to z důvodu jejich úzké vzájemné souvislosti.
 
 
 
 

Dynamický strečink patří do průpravné části tréninkové jednotky 2

Středa, 05 Září 2012 12:31

Stále více z nás již vstřebalo a pochopilo rozdíl mezi dynamickým a statickým strečinkem. V našem druhém videočlánku kompletujeme zásobník cvičení.

 

 

 

Dynamický strečink patří do průpravné části tréninkové jednotky 1

Úterý, 31 Červenec 2012 06:22

Stále více z nás již vstřebalo a pochopilo rozdíl mezi dynamickým a statickým strečinkem. V našem videočlánku přecházíme od teorie k praxi.

 

 

   

Dynamický vs. statický strečink.

Středa, 14 Duben 2010 08:59

Dynamický strečink není žádnou velkou novinkou. Objevil se před více než 10 lety. Přesto ještě nezapustil kořeny na všech fotbalových trávnících. Rozhodli jsme se tedy otevřít toto téma a společně s Janem Kameníkem jsme připravili jakýsi úvod do této problematiky.

 

Technika běhu a svalové dysbalance

Středa, 27 Leden 2010 08:42

Běh a chůze jsou nejčastějšími druhy pohybu ve většině sportovních odvětví. U fotbalu tomu není jinak. Jistě tedy bude vhodné dozvědět se o běhu něco více. Abychom mohli toto téma seriózně rozebrat, spojili jsme se s www.behej.com - portálem, který se zabývá výhradně tímto tématem.

   

Více článků...

Strana 1 z 2

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz