Fotbal-trénink

 

Informace o výpadku

   Omlouváme se za výpadek webu www.fotbal-trenink.cz v důsledku napadení našeho internetového poskytovatele. Stále pracujeme na uvedení do původního stavu. Pokud máte problém s registračním emailem, tak nám napište na email níže, účet vám zpřístupníme.

 

Provizorní kontakt pro vaše dotazy : Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

 

 

 

Klubová sleva pro absolvování přípravného kurzu trenér fotbalu C licence

V rámci rozšiřování odborných znalostí přicházíme s novoroční  slevou na absolvování přípravného kurzu trenér fotbalu C licence, který slouží jako příprava pro oficiální školení ČMFS nebo pouze pro získání základních znalostí tréninkového procesu na úrovni okresních soutěží.

   

Tipovací soutěž

Na našich stránkách se snažíme poskytnou vše potřebné pro vedení kvalitního dlouhodobého tréninkového procesu. Fotbalisté jsou ale většinou též hraví lidé. Proto jsme se rozhodli poskytnou našim návštěvníkům též trochu napětí a zábavy.

 

Fotbalová burza práce

Používání je intuitivní a jednoduché, proto předkládáme jen stručný návod, jak používat tento modul. Pro většinu funkcí potřebujete být přihlášeni, tedy před tím zaregistrováni.

   

Strana 1 z 2

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz