Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Zajímavosti

Držte si klobouky, jedeme na Inter Milán !

Sobota, 05 Prosinec 2009 06:35

Asi jste si už zvykli, že vás čas od času vezmeme na výlet do zahraničí. Naše fotbalová cestovní kancelář má pro vás připravený další poznávací zájezd. Kam to bude ? Inter Milán a jeho středisko mládeže ! Díky Ludvíku Fremutovi, šeftrenérovi klatovské mládeže, který absolvoval několikadenní stáž v tomto věhlasném klubu, a našemu webu, můžete zažít báječné fotbalové dobrodružství.

 

Český fotbal fanouškům a Lize vozíčkářů zároveň

Čtvrtek, 24 Září 2009 07:59

Nádherný nástěnný kalendář na rok 2010 plný fotografií hvězd a akcí z fotbalových utkání připravený s Českomoravským fotbalovým svazem, z jehož prodeje bude podpořena Liga za práva vozíčkářů a jejich basketbalový tým. Další informace a ukázky kalendáře můžete vidět v tomto článku.

 

 

 

Ajax Amsterdam - průpravná hra

Čtvrtek, 21 Květen 2009 06:34

Ajax Amsterdam je proslulý svou prací s mládeží. V jeho líhni talentů bylo vychováno bezpočet hráčů světových parametrů, kteří našli uplatnění v předních evropských klubech. Zmiňme několik jmen: Johan Cruijff, Marco van Basten, Frank Rijkaard, Wim Kieft, Dennis Bergkamp, Patrick Kluivert. Pádný důvod, proč přinášíme průpravnou hru právě z kuchyně tohoto holandského velkoklubu.

 

 

Program 11+

Pondělí, 18 Květen 2009 06:07

Před časem jsme publikovali článek Fotbalová jedenáctka, což byl soubor cvičení sestavených pro účely rozcvičení. Jelikož tento postup nebyl zcela akceptován, FIFA, lépe řečeno její lékařské výzkumné centru F-MARC, celou sadu cvičení přepracovala a rozšířila. Kompletní cvičební program dostal název „Program 11+“. Na našich stránkách máte nyní možnost se s touto, asi půl roku starou, novinkou seznámit. Některá videa jsou dost velká, takže buďte trpěliví při jejich zobrazování.

 

Průpravné hry podle Mourinha

Čtvrtek, 07 Květen 2009 06:25

Nemyslíme si, že bychom se museli pro nové poznatky, zkušenosti a nápady obracet jen do zahraničí. I u nás je dostatek schopných a inteligentních trenérů či jiných odborníků, od kterých se můžeme učit. Získat zkušenosti od českých špičkových trenérů je ale pro našince přece jen jednodušší než od zahraničních es. Proto jsme opět zabrousili v zahraničí a zpracovali cvičení, které praktikuje světová trenérská superstar José Mourinho v Interu Milán.

 

Takhle trénují útočnou fázi ve Španělsku

Čtvrtek, 09 Duben 2009 07:49

Před časem navštívil naši republiku špičkový expert na mládežnický fotbal pan Ginés Meléndez Sotos ze Španělska. Postřehy z jeho přednášky jsme již přinesli dříve a můžete je zhlédnout v sekci Rozhovory. Protože se vždy snažíme přiblížit praxi, nabízíme Vám ukázku cvičení, které praktikuje tento uznávaný odborník se svými svěřenci. Vycházíme při tom z materiálu Newsletter for coaches ( číslo 36, červen 2007 ), vydává UEFA.

 

Strana 7 z 9

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz