Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Zajímavosti

Reakce na článek "Proč není zimní příprava fotbalistů na běžkách přínosná pro jejich rychlost a vytrvalost ?"

Čtvrtek, 02 Duben 2009 14:25

Záměr článku prof. Dobrého se podařil a vyvolal širokou diskuzi nad daným tématem i mezi špičkovými odborníky. Dáváme vám k dispozici reakce a komentáře PhDr. Maria Buzka, CSc.(FTVS UK), Prof. Ing. Václava Bunce, CSs.(FTVS UK), Jana Suchopárka (vedoucí trenér mládeže SK Kladno) a Technická komise ČMFS.
 

Proč není zimní příprava fotbalistů na běžkách přínosná pro jejich rychlost a vytrvalost ?

Pátek, 27 Březen 2009 08:01

Článek od prof. PhDr. Lubomíra Dobrého, CSc si prosím přečtěte každý a nebojte se na něj reagovat formou komentáře. Tento příspěvek, zabývající se „kondičním tréninkem“, je velmi podnětný a tak trochu staví na hlavu běžné postupy praktikované v tréninkovém procesu fotbalistů. Takže přečíst a hurá do diskuze !

 

 

Alexander Vencel: Brankár, Brankár 2

Čtvrtek, 05 Únor 2009 14:33

Publikacemi, které se věnují problematice brankářského tréninku, se to u nás zrovna nehemží. Ale jak se říká, kdo hledá, najde ! Hledali jsme za Vás a našli jsme u našich slovenských přátel. Alexander Vencel ml. je autorem knih Brankár a Brankár 2. Jsou velmi zdařilé. Jsme proto velmi rádi, že se nám s autorem podařilo navázat spolupráci. Brankáři, budete u nás v dobrých rukou !!!

 

Spoluhraci.cz

Sobota, 13 Prosinec 2008 07:25

Jste trenéry, funkcionáři, členy nebo fanoušky fotbalového nebo jiného sportovního oddílu? Nebaví Vás se s ostatními složitě domlouvat e-mailem nebo telefonem a hledáte možnost jak se svými svěřenci nebo spoluhráči komunikovat efektivněji a zábavněji? Pokud odpovídáte ano, pak přímo pro Vás vznikl komunitní server www.spoluhraci.cz

 

Fotbalová jedenáctka

Sobota, 06 Prosinec 2008 15:39

Spolu s časopisem TVSM jsme připravili českou verzi zajímavého materiálu, který na svých stránkách vystavuje FIFA. Skoro by se zdálo, že FIFA objevila "svatý grál" pro trenéry fotbalu. Byla sestavena sada 11 cvičení, která ochrání fotbalisty před zraněním a zlepší i jejich herní výkon. Posuďte sami.

 

Jak postavit vhodné průpravné cvičení

Neděle, 14 Září 2008 08:09

Smyslem tohoto článku je ukázat na jednoduchém příkladě, jak je možno pracovat s cvičením tak, aby optimálně plnilo účel, kvůli kterému jej hodláme použít.

 

Strana 8 z 9

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz