Fotbal-trénink

Jak to válí v Kostarice . . .

Pondělí, 14 Prosinec 2009 06:57

Myslíte si, že je Kostarika země fotbalu zaslíbená ? Jan Hájek, fotbalový světoběžník, o tom ví své. Díky jeho článkům, které jsme vám „dovezli“ až z exotické Kostariky, můžete nahlédnout do fotbalového dění v této zemi a též se setkat se zdravými názory zkušeného trenéra. Jeho „know-how“, o které je ochoten se podělit, obohatí jistě každého z nás, ať už trénuje kdekoliv. V prvním článku se seznámíme s osobou Jana Hájka a zabrousíme i do fotbalové problematiky – hlavně výchovy fotbalové mládeže.

 

Držte si klobouky, jedeme na Inter Milán !

Sobota, 05 Prosinec 2009 06:35

Asi jste si už zvykli, že vás čas od času vezmeme na výlet do zahraničí. Naše fotbalová cestovní kancelář má pro vás připravený další poznávací zájezd. Kam to bude ? Inter Milán a jeho středisko mládeže ! Díky Ludvíku Fremutovi, šeftrenérovi klatovské mládeže, který absolvoval několikadenní stáž v tomto věhlasném klubu, a našemu webu, můžete zažít báječné fotbalové dobrodružství.

 

Český fotbal fanouškům a Lize vozíčkářů zároveň

Čtvrtek, 24 Září 2009 07:59

Nádherný nástěnný kalendář na rok 2010 plný fotografií hvězd a akcí z fotbalových utkání připravený s Českomoravským fotbalovým svazem, z jehož prodeje bude podpořena Liga za práva vozíčkářů a jejich basketbalový tým. Další informace a ukázky kalendáře můžete vidět v tomto článku.

 

 

   

Ajax Amsterdam - průpravná hra

Čtvrtek, 21 Květen 2009 06:34

Ajax Amsterdam je proslulý svou prací s mládeží. V jeho líhni talentů bylo vychováno bezpočet hráčů světových parametrů, kteří našli uplatnění v předních evropských klubech. Zmiňme několik jmen: Johan Cruijff, Marco van Basten, Frank Rijkaard, Wim Kieft, Dennis Bergkamp, Patrick Kluivert. Pádný důvod, proč přinášíme průpravnou hru právě z kuchyně tohoto holandského velkoklubu.

 

 

Program 11+

Pondělí, 18 Květen 2009 06:07

Před časem jsme publikovali článek Fotbalová jedenáctka, což byl soubor cvičení sestavených pro účely rozcvičení. Jelikož tento postup nebyl zcela akceptován, FIFA, lépe řečeno její lékařské výzkumné centru F-MARC, celou sadu cvičení přepracovala a rozšířila. Kompletní cvičební program dostal název „Program 11+“. Na našich stránkách máte nyní možnost se s touto, asi půl roku starou, novinkou seznámit. Některá videa jsou dost velká, takže buďte trpěliví při jejich zobrazování.

   

Strana 8 z 11

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz