Fotbal-trénink

Spoluhraci.cz

Sobota, 13 Prosinec 2008 07:25

Jste trenéry, funkcionáři, členy nebo fanoušky fotbalového nebo jiného sportovního oddílu? Nebaví Vás se s ostatními složitě domlouvat e-mailem nebo telefonem a hledáte možnost jak se svými svěřenci nebo spoluhráči komunikovat efektivněji a zábavněji? Pokud odpovídáte ano, pak přímo pro Vás vznikl komunitní server www.spoluhraci.cz

 

Fotbalová jedenáctka

Sobota, 06 Prosinec 2008 15:39

Spolu s časopisem TVSM jsme připravili českou verzi zajímavého materiálu, který na svých stránkách vystavuje FIFA. Skoro by se zdálo, že FIFA objevila "svatý grál" pro trenéry fotbalu. Byla sestavena sada 11 cvičení, která ochrání fotbalisty před zraněním a zlepší i jejich herní výkon. Posuďte sami.

 

Jak postavit vhodné průpravné cvičení

Neděle, 14 Září 2008 08:09

Smyslem tohoto článku je ukázat na jednoduchém příkladě, jak je možno pracovat s cvičením tak, aby optimálně plnilo účel, kvůli kterému jej hodláme použít.

   

Jak se v Anglii činí studenti trenérského řemesla . . .

Pátek, 05 Září 2008 18:49

Na stránkách BBC nás zaujal článek zabývající se studiem UEFA Profi licence v Anglii. Hlavně jsme si všimli konstatování, že v České Republice je více trenérů s UEFA A a Profi licencí než v Anglii, a že ligové týmy nejlepší soutěže na světě vedou manažeři, kteří nemají tuto kvalifikaci. Volně jsme pro vás tento článek přeložili.
 

Předávali jsme ceny

Neděle, 13 Červenec 2008 08:24

Vážení uživatelé, rádi bychom se s Vámi podělili o další naši aktivitu. OFS Sokolov využil naši nabídku a tak jsem se stali pro ročník 07/08 jejich oficiálním partnerem mládežnických soutěží. Snažíme se tak vyjádřit podporu mladým a začínajícím fotbalistům.

   

Strana 10 z 11

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz