Fotbal-trénink

Přestupní řád jako náš nástroj péče o fotbalovou mládež 2

Pátek, 25 Březen 2011 10:30

Článek Přestupní řád jako náš nástroj péče o fotbalovou mládež vyvolal plodnou diskuzi. Autor reaguje na všechny komentáře souhrnnou odpovědí ve formě dalšího článku.

 

 

 

Přestupní řád jako náš nástroj péče o fotbalovou mládež

Úterý, 01 Březen 2011 10:15

Chceme-li  vychovat lepší hráče jak pro své kluby tak pro mezinárodní fotbal, mluvíme nejčastěji o kvalitě trenérů u mládeže, o jejich trenérském vzdělávání, o systému mistrovských soutěží, vymýšlíme nebo hledáme v knihách a na internetu co nejlepší tréninková cvičení atd. Poněkud stranou diskuzí zůstává přímo klíčová oblast legislativy, fotbalových řádů, která určuje pohyb hráčů mezi fotbalovými kluby (dále též FK).

 

Ceny na turnajích

Pondělí, 14 Únor 2011 13:14

Medaile jsou lepší nežli společné dary jako jsou třeba poháry.

 

 

   

Dlouhodobé plánování

Neděle, 26 Září 2010 13:36

Prošel jsi výběrovým řízením klubu a máš v ruce smlouvu. Smlouvu na trénování prvního týmu, rezervy, dorostu, žáků či přípravky. A co dál. Vím, že jsou vedení klubů, co nevyžadují tréninkový plán od trenéra. Z různých důvodů. Neví co s ním, podceňují jej či zadní dvířka jak se vymanit ze zodpovědnosti, atd. Ty,  jako trenér, však vypracuj svůj plán dlouhodobý, střednědobý a krátkodobý a předlož jej vedení klubu.

 

Chceme to opravdu ?

Úterý, 04 Květen 2010 11:59

Proč není střídavý start umožněn i té nejmladší věkové kategorii - přípravkám ? Možná právě v této věkové kategorii by to mělo největší opodstatnění. Chceme opravdu podporavat naši mládež ?

   

Strana 4 z 7

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz