Fotbal-trénink

Pokračujeme v aktuálním tématu . . .

Neděle, 11 Duben 2010 09:37

Článek Obhajoba systému rozvoje mládeže rozpoutal tolik potřebnou diskuzi nad danou problematikou. Reakce PeaDr. Luďka Procházky (se kterým jsme též nedávno přinesli rozhovor) na vybrané názory a komentáře našich čtenářů přinášíme pro přehlednost v tomto článku.

 

 

 

O fotbalových matkách a otcích.

Sobota, 20 Březen 2010 15:50

Dnes zamyšlení nad souvislostmi mezi sociálním prostředím, tedy vlivu společenského, rodinného i fotbalového prostředí na výchovu mladého fotbalisty. Další originální zamyšlení od dr. Votíka.

 

 

Systém žákovských fotbalových soutěží jako antikoncepce?

Čtvrtek, 11 Únor 2010 12:47

Toto zamyšlení provedl autor asi tak před rokem. Zdá se, že se již začaly ledy hýbat a od příští sezóny se můžeme dočkat velkých změn v systému žákovských soutěží a přípravek. Dříve než se těmito změnami budeme podrobně zabývat, zamysleme se společně s autorem nad současným stavem.

   

Jak přežít . . .

Pátek, 22 Leden 2010 16:08

Na úvod tohoto příspěvku citujeme:“Jediné co chci, asi ne všichni trenéři budou se mnou souhlasit, je, aby stejně jako žoldnéři pracovali tvrdě, zodpovědně, disciplinovaně , PROFESIONÁLNĚ. Aby byli věrní těm, co je platí.“ Více v článku Jana Hájka, českého trenéra působícího v Kostarice.

 

Kapacita plic - náš problém.

Úterý, 19 Leden 2010 12:52

Když se dívám na naše fotbalisty v evropských soutěžích pak mám pocit, že se musí šetřit, protože nemají dostatečnou kapacitu plic, jinak by nestačili s dechem. Tedy si myslím, že toto je věc, které je třeba věnovat pozornost.

 

   

Strana 5 z 7

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz