Fotbal-trénink

Dříve než zařadíme nové cvičení do naší databáze cvičení, objeví se každé cvičení v této rubrice. Během několika měsíců je pak převedeno do databáze cvičení.

Nápady do tělocvičny – balanční cvičení

Sobota, 15 Leden 2011 10:30

Všichni jsme teď většinou v tělocvičnách. Toto prostředí nás z jedné strany omezuje(menší prostor, rychlejší povrch) a z druhé strany nabízí možnosti, které můžeme mít venku jen těžko k dispozici. 

 

 

Hřebíkovo bago

Pondělí, 13 Prosinec 2010 15:52

Díky vstřícnosti trenérovi panu ing. Jaroslavu Hřebíkovi mohl student FTVS UK v Praze Tomáš Maurer absolvovat jako stážista soustředění fotbalových reprezentantů do 18 let. A díky vstřícnosti Tomáše Maurera si máme možnost zahrát bago podle Jaroslava Hřebíka.

 

Podle ragby

Úterý, 16 Listopad 2010 15:52

Když někdy přepínáte mezi sportovními kanály a narazíte na u nás okrajové sporty jako je ragby či americký fotbal, zastavte se na chvíli. Veškeré taktické dění při hře nebo standardních situacích se točí kolem jednoho cíle – získávat a posouvat se prostorem dál a dál na soupeřovu polovinu. Někdy můžete vidět, jak se tým doslova metr po metru blíží ke koncové čáře, aby položil kýženou „pětku“.

   

Mikrozápasy

Středa, 20 Říjen 2010 06:22

Herní děj je vlastně plynulý sled různých mikrosituací či mikrosoubojů, kterých se aktivně účastní jen omezený počet hráčů. Na tomto konstatování je založena uváděná průpravná hra.

 

To je na palici !

Úterý, 05 Říjen 2010 07:58

Přesně takto budou reagovat vaši svěřenci při tomto průpravném cvičení. Dobrý fotbalista ale hlavu potřebuje. Na co ? Nejen na hlavičkování a nanášení vlasového gelu.  

   

Strana 31 z 36

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz