Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Fotbalové přípravky

Úvodní hvizd.

Pavel ZapletalVážení návštěvníci našeho webu, dnešním dnem otevíráme na našem webu rubriku, která se bude specializovat na kategorii přípravek. Jsem velice potěšen, že budu mít možnost spolu se svými kolegy, ale také za pomoci Vás trenérů, tuto rubriku připravovat.

 

Plánování tréninků

Pátek, 02 Duben 2010 12:39

Neplánování znamená plánování chyb. I když improvizace patří mezi potřebné dovednosti každého trenéra, kvalita tréninkové jednotky tím většinou trpí. Inspiraci vám přinášíme v tomto článku.

 

Jaký by měl být trenér mládeže?

Sobota, 09 Leden 2010 14:24

Referát Lubomíra Dobrého a Daniely Stackeové z FTVS UK v Praze se nás snaží na základě vědeckých studií přesvědčit o pozitivním přístupu k trénování a nevhodnosti přístupu "vyhrát za každou cenu". Dejme jim šanci!

 

 

Sparťanský pohled

Pátek, 04 Prosinec 2009 07:16

Hezký dobrý den, rád bych alespoň trošičku přispěl nějakou radou či námětem k tréninku těch nejmenších. Posledních 7 let jsem se věnoval trénování právě přípravek v AC Sparta Praha a získal jsem nějaký přehled a zkušenosti, které bych rád předal dál.

 

Micro soccer aneb pohled za velkou louži

Středa, 02 Prosinec 2009 15:31

V dnešním příspěvku se podíváme do Spojených států amerických, na jejich pohled na malé formy fotbalu a jejich zdůvodnění, proč tyto formy používají. Nutno dodat, že zcela zajisté neobjevili nic nového, podstata je v tom, že se těmito pravidly řídí.

 

Na velikosti záleží !

V dnešním příspěvku se zaměříme na velikosti. Máme na mysli velikost hřiště, míče, branky, ale i délku hracího času.

 

Výzva všem návštěvníkům našeho webu !

Pondělí, 23 Listopad 2009 10:23

Na našich stránkách jste v poslední době zcela jistě zaznamenali několik příspěvků, které se věnují nejmladší kategorii – přípravkám. Jelikož se kolem těchto článků rozpoutala diskuze a byli jsme osloveni i z řad ostatních návštěvníků webu, rozhodli jsme se na naše stránky zařadit samostatnou rubriku – Fotbalové přípravky.

 
Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz