Fotbal-trénink

Připravili jsme novou rubriku, kterou jsme nazvali Rychlé míče. Proč jsme zvolili takový název ? Chtěli jsme aby působil poutavě, trochu záhadně, a zárověň vyjadřoval obsah rubriky. Co je vlastně obsahem ? Krátké a rychlé praktické rady, které si může trenér či hráč rychle přečíst a okamžitě použít v praxi.

To pomůže od bezhlavého nakopávání

Sobota, 24 Červenec 2010 10:58

Dnes se zaměříme na rozvoj hráčova vnímání okolí. Fotbalista by měl vědět a vnímat v maximální možné míře co se děje na hřišti, kde jsou a co dělají spoluhráči či protihráči a podle toho reagovat.

 

Lego

Neděle, 18 Červenec 2010 18:10

Opravdu ! Máme pro vás stavebnici průpravných cvičení zaměřených na vedení míče, obcházení soupeře, změny směru při vedení míče.

 

Co je s ním ?!

Čtvrtek, 15 Červenec 2010 06:42

Často slýchávám z úst rodičů i trenérů, že ten a ten hráč se v poslední době strašně zhoršil, není už co býval, ustrnul ve svém vývoji.

 

   

Práce s detaily

Úterý, 15 Červen 2010 09:34

Rychlost je z velké části daná geneticky, tedy dědičně a je těžko trénovatelná. Jenže to platí jen pro ryzí běžeckou rychlost. My vám ukážeme jak „urychlit“ kteréhokoliv hráče, bez ohledu na to, kolik má rychlých vláken ve svých svalech. Nevěříte ? Je to jednoduché a předložíme vám pro to i důkazy, které jsou neoddiskutovatelné. 

 

Jak odměnit hráče na konci sezóny ?

Středa, 09 Červen 2010 09:29

Odměňování je velmi častý způsob vnější motivace, zvláště u dětí. Využívá se v průběhu či na konci sezóny.

 

   

Strana 4 z 5

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz