Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Sportovní masáž

Díky laskavému souhlasu Masarykovy univerzity v Brně Vám můžeme předložit ojedinělý seriál o sportovní masáži. Stěžejním obsahem jsou profesionální videoukázky jejichž autorem je PaedDr. Vladimír Hansgut Ph.D. z uvedené univerzity.  

 

 

Celý projekt mohl být realizován jen díky pomoci sponzorů:

 

4. Systém masérských hmatů

Sobota, 02 Říjen 2010 09:07

Nyní se dostáváme k praktické části seriálu o sportovní masáži. Díky videoukázkám PaedDr. Vladimíra Hansguta Ph.D. z Masarykovy univerzity v Brně a jejich laskavému souhlasu tak můžete proniknout hluboko do tajů masérského řemesla. Než přejdeme k masáži konkrétních částí lidského těla, projdeme si jakýsi katalog masérských hmatů.   

 

3. Sportovní masáž - definice, účinky, cíle

Sobota, 25 Září 2010 21:04

U sportovců dochází k daleko větší únavě než u běžné populace především proto, že jejich tréninkový i závodní výkon se velmi často pohybuje na hranici metabolických i psychických možností. Snaha po dosažení maximálních výkonů vyžaduje také důkladnější a důslednější přístup k regeneraci sil.

 

2. Sportovní masáž - regenerace

Pondělí, 20 Září 2010 20:58

Regenerace je trvalý proces, který probíhá v každém organismu. Každá činnost vede k únavě většího či menšího charakteru a vyžaduje určitou dobu a určité metody k zotavení. Z tohoto hlediska dělíme regeneraci na dvě základní složky, a to na regeneraci pasivní a regeneraci aktivní.

 

1. Sportovní masáž - úvod

Pátek, 17 Září 2010 06:50

Všichni si nemůžeme dovolit profesionálního maséra, který je určitě optimálním a doporučeným řešením. Pokud však společně s námi absolvujete videoprůvodce sportovní masáží, získáte potřebné základy, které uplatníte v praxi.

 

Strana 2 z 2

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz