Fotbal-trénink

Pokud důvěřujete svému zboží a chcete jej zviditelnit na našich stránkách, spojte se s admin@fotbal-trenink.cz.

Sálovky Nike Mercurial Victory II

Pondělí, 07 Listopad 2011 07:59

Fotbal na zelených trávnicích pomalu končí a je čas na futsal a zahrát si fotbal v tělocvičnách a halách. Proto je nutné se na tuto část fotbalové sezóny připravit a pořídit si nové sálovky kopačky na futsal.

 

Fotbalová branka Kickster

Středa, 26 Říjen 2011 06:07

Skládací fotbalové branky Kickster jsou určené pro věkovou kategorii mladších a starších přípravek. V tomto článku se s vámi podělíme o zkušenosti získané testováním této revoluční technologie.

 

 

Brankářské rukavice JOSEF FISCHER

Pondělí, 03 Říjen 2011 04:33

Brankářské rukavice JOSEF FISCHER si pomalu získávají místo na našem trhu. Zda právem jsme měli možnost posoudit v rámci našeho testu těchto rukavic. Na pomoc jsme si pozvali osobu nanejvýš povolanou - Pavla Průšu. Trenér brankářské fotbalové mládeže FC Viktoria Plzeň spolu se svými svěřenci prověřil kvalitu těchto rukavic a podělil se s námi o svoje postřehy.  

 

   

Kopačky Nike Total90 Strike III L jsou lisovky na které se můžete spolehnout

Čtvrtek, 22 Září 2011 04:48

Otevíráme novou rubriku Recenze. Zde se s vámi budeme dělit o zkušenosti získané při testování daného fotbalového a sportovního zboží. Dáváme tak prostor nejen k získání zajímavých informací pro potencionální zákazníky, ale též prostor pro zviditelnění svého zboží firem a obchodů, které svému zboží věří.  

 

Testovali jsme fotbalové branky IGOAL

Úterý, 15 Červenec 2008 03:27

Firma Redyset nám poskytla k testování nový model fotbalových branek. Technologicky zcela originálně pojaté řešení můžete posoudit spolu s námi v tomto příspěvku.

 

 

   

Strana 4 z 4

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz