Fotbal-trénink

Pokud důvěřujete svému zboží a chcete jej zviditelnit na našich stránkách, spojte se s admin@fotbal-trenink.cz.

Futsalové míče Nike pro všechny hráče malé kopané!

Úterý, 26 Únor 2013 15:39

Rádi bychom vám představili tři zajímavé míče na futsal neboli malou kopanou, které jsou určené pro všechny soutěže a hráče ve sportovních halách a tělocvičnách.

 

 

 

 

 

Odrazová síť m-station TALENT dánské firmy Munin Sports

Čtvrtek, 14 Únor 2013 07:36

Novinka na našem fotbalovém trhu. Vzorek nám k testování zapůjčila firma fotbalové-branky. O našich, ale i zkušenostech z jiných klubů s touto pomůckou, Vás budeme informovat.

 
 
 
  
 

Adidas kopačky miCoach - pro nejlepší fotbalový trénink

Pátek, 18 Leden 2013 08:49

Kopačky adidas miCoach přesně změří rychlost sprintů, vzdálenost naběhanou během zápasu, akceleraci, obraty a výskoky a další věci. Už vám po zápase trenér nikdy neřekne, že jste zápas odchodili. Přesně budete vědět, kolik jste toho naběhali a v jakém tempu jste zápas či trénink absolvovali.


   

Jaké boty na futsal? Nové sálovky Nike a Adidas!

Pátek, 30 Listopad 2012 08:04

Letošní kolekce sálovek se designově a barevně opravdu vydařila. Naše dlouholeté zkušenosti nám pomohly k tomu, abychom do naši nabídky zařadily ty nejlepší sálovky, které jsou nyní na trhu. Vybrat si ta můžete sálovky Nike a nově také sálovky Adidas. Všechny modely z naši nabídky máme skladem a jsou připraveny ihned  odeslání.

 

Mobilní střídačky

Středa, 24 Říjen 2012 12:34

Dnes jsme si pro Vás připravili postřehy z novinky na našem trhu - mobilní střídačky firmy Quick Play Sport, kterou na náš trh uvedla firma fotbalove-branky.cz.

 

 

   

Strana 2 z 4

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz