Futsalové míče Nike pro všechny hráče malé kopané!

Rádi bychom vám představili tři zajímavé míče na futsal neboli malou kopanou, které jsou určené pro všechny soutěže a hráče ve sportovních halách a tělocvičnách.

 

 

 

 


Futsalové míče se liší od klasických fotbalových balonů zejména ve velikosti – jsou menší, ve váze – jsou těžší, v efektu odrazu – mají snížený odskok. Futsalové míče mají obvykle výrazné barevné provedení pro lepší viditelnost v halách. I vy, kteří hrajete fotbal jen zájmově, byste si měli vybrat futsalový míč pro rekreační fotbal v tělocvičně.

 

 

Míč na futsal Nike Rolinho Menor je míč s výbornými parametry určený primárně pro malou kopanou, do sportovních hal a tělocvičen. Je ušitý klasicky z 32 panelů v oficiální velikosti vhodné pro futsal. Hra s tímto míčem je výborná hlavně díky vlastnostem, jako jsou snížený odskok a vyšší váha než u standardních fotbalových míčů.

 Futsalový míč Nike 5 Rolinho Menor  Futsalový míč Nike 5 Rolinho Menor
Futsalový míč Nike 5 Rolinho Meno v barevném provedení černá / volt Futsalový míč Nike 5 Rolinho Meno v barevném provedení pampeliškově žlutá / černá


Profesionální futsalový míč Nike Duravel
je ručně ušit z 32 panelů ze speciálního, jemně zrnitého polyuretanového materiálu pro výbornou povrchovou odolnost. Tento míč na malou kopanou má butylovou duši zaručující silný odraz a výbornou stabilitu tvaru míče. Jedinečný systém Geo Balance Technology zaručuje předvídatelné a stabilní chování míče při stlačení – kontaktu míče s nohou nebo hlavou.
 
 
 Futsalový míč Nike5 Duravel  Futsalový míč Nike5 Duravel
Futsalový míč Nike Duravel v barvě žlutá / purpurová Futsalový míč Nike Duravel v barvě bílá / černá / baltická modř


Futsalový kopačák do tělocvičny Nike Rolinho Club je ušit v oficiální velikosti pro hru v hale, konstrukci tvoří standardně 32 panelů. U tohoto míče je samozřejmostí kvalitní šité provedení, snížený odskok a vyšší váha pro lepší chování a předvídatelnost míče v tělocvičně. Futsalový balon má kontrastní designové provedení, zaručující jeho výbornou viditelnost a předvídatelnost dráhy letu.

 
 Futsalový míč Nike 5 Rolinho Club
Futsalový míč Nike Rolinho Club v barvě červená / černá / oranžová



>>Futsalové míče Nike prohlížej zde<<
 

 

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz